menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Cebule drobno posiekać i usmażyć na oliwie. Mięso przyprawić, wymieszać z cebula. Grzyby przyprawić, napełni mięsem. Zapiekać przez 35 minut w temperaturze 220 stopni C.

ocena:

Faszerowane kapelusze

składniki

  • 40 dag mielonej wołowiny
  • majeranek, słodka papryka, pieprz, sol
  • 3 kapelusze grzybów portabella
  • 1 cebula
  • 3 łyżki oliwy (u mnie o zapachu truflowym)

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Cebule drobno posiekać i usmażyć na oliwie. Mięso przyprawić, wymieszać z cebula. Grzyby przyprawić, napełni mięsem. Zapiekać przez 35 minut w temperaturze 220 stopni C.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję