menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jajka gotujemy na miękko, następnie, jeszcze gorące, obieramy ze skorupki i wkładamy do szklanki lub szklanej miseczki. Doprawiamy masłem, solą i pieprzem. Mieszamy. Możemy dodać trochę posiekanej zieleniny.

ocena:

Jajka po wiedeńsku inaczej – wersja współczesna

składniki

  • 2 jajka
  • pół łyżeczki masła
  • sól, pieprz
  • ew. posiekana zielenina: szczypiorek, pietruszka, koperek

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jajka gotujemy na miękko, następnie, jeszcze gorące, obieramy ze skorupki i wkładamy do szklanki lub szklanej miseczki. Doprawiamy masłem, solą i pieprzem. Mieszamy. Możemy dodać trochę posiekanej zieleniny.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję