menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. W rondlu topimy masło, dodajemy sery. Kiedy sery się stopią dodajemy zioła i przyprawiamy do smaku pieprzem i solą. Makaron mieszamy z sosem i serwujemy.

ocena:

Makaron z gorgonzolą i mascarpone

składniki

  • 500 g makaronu
  • 250 g sera Mascarpone
  • 150 gorgonzoli
  • 2 łyżeczki majeranku, oragano lub bazylii
  • 50 g masła
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. W rondlu topimy masło, dodajemy sery. Kiedy sery się stopią dodajemy zioła i przyprawiamy do smaku pieprzem i solą. Makaron mieszamy z sosem i serwujemy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję