menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Liście melisy zalewamy octem winnym. Po dwóch tygodniach przecedzamy. Otrzymamy bardzo smaczny ocet o delikatnym cytrynowym zapachu.

ocena:

Ocet melisowy

składniki

50 g świeżych liści melisy
500 ml octu winnego

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Liście melisy zalewamy octem winnym. Po dwóch tygodniach przecedzamy. Otrzymamy bardzo smaczny ocet o delikatnym cytrynowym zapachu.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję