menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Dobrze wymoczone śledzie oczyszczamy ze skóry i ości i przepuszczamy przez maszynkę. Mielimy również jaja ugotowane na twardo. Do zmielonej masy dodajemy masło i musztardę. Masło można zastąpić majonezem. Mieszamy i wstawiamy do lodówki.

ocena:

Pasta śledziowa

składniki

2 śledzie
2 jajka ugotowane na twardo
1 łyżeczka musztardy
50 g masła

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Dobrze wymoczone śledzie oczyszczamy ze skóry i ości i przepuszczamy przez maszynkę. Mielimy również jaja ugotowane na twardo. Do zmielonej masy dodajemy masło i musztardę. Masło można zastąpić majonezem. Mieszamy i wstawiamy do lodówki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję