menu
fot. Mariusz Izdebski

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek ucieramy z majonezem lub śmietaną i pozostałymi składnikami. Solimy i pieprzymy do smaku.

ocena:

Pasta twarogowa czerwona

składniki

  • 100 g białego twarożku
  • 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
  • ćwierć łyżeczki słodkiej papryki.
  • 1 łyżka majonezu lub śmietany
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek ucieramy z majonezem lub śmietaną i pozostałymi składnikami. Solimy i pieprzymy do smaku.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję