menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ogórka ucieramy na grubej tarce, posypujemy solą i pozostawiamy na chwilę w miseczce. Gdy puści sok, osączamy. Mieszamy serek, szpinak, ogórka oraz przyprawy. Pasty z serka homogenizowanego używamy do smarowania kanapek zamiast masła.

ocena:

Pasta z serka homogenizowanego II

składniki

  • 200 g serka homogenizowanego
  • 1 łyżka ugotowanego i zmiksowanego szpinaku
  • surowy ogórek – ok. 70 g
  • 1 posiekany ząbek czosnku
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ogórka ucieramy na grubej tarce, posypujemy solą i pozostawiamy na chwilę w miseczce. Gdy puści sok, osączamy. Mieszamy serek, szpinak, ogórka oraz przyprawy. Pasty z serka homogenizowanego używamy do smarowania kanapek zamiast masła.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję