menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jaja, cebulę lub czosnek drobniutko siekamy. Mieszamy majonez z musztardą, dodajemy cebulę lub czosnek oraz jaja, doprawiamy solą, pieprzem i cukrem pudrem.

ocena:

Sos remoulade 1

składniki

  • 250 g majonezu, śmietany lub jogurtu
  • 1 cebula lub 1 ząbek czosnku
  • 2 ugotowane na twardo jajka
  • 2 łyżki musztardy
  • sól, pieprz, szczypta cukru pudru

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jaja, cebulę lub czosnek drobniutko siekamy. Mieszamy majonez z musztardą, dodajemy cebulę lub czosnek oraz jaja, doprawiamy solą, pieprzem i cukrem pudrem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję