menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Połówkę kapusty przekrój wzdłuż na pół. Dość drobno poszatkuj ale nie za drobno, pod wpływem soli kapusta się skurczy. Ananasa i paprykę pokrój w paski. Wszystkie składniki wymieszaj w misce. Gotowe.

ocena:

Surówka z kapusty pekińskiej i ananasa

składniki

  • 1/2 kapusty pekińskiej
  • 5 plasterków ananasa z puszki
  • 5 kawałków papryki konserwowej
  • 1/2 puszki kukurydzy z puszki, około 150g
  • 1 łyżka musztardy
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Połówkę kapusty przekrój wzdłuż na pół. Dość drobno poszatkuj ale nie za drobno, pod wpływem soli kapusta się skurczy. Ananasa i paprykę pokrój w paski. Wszystkie składniki wymieszaj w misce. Gotowe.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję