X

Czego szukasz?

Przepis
Dania główneWielkanocWieprzowina

Saltimbocca z Tagliatelle i Mini Ratatouille

Składniki

  • 600 g polędwiczek wieprzowych
  • 8 listków świeżej szałwii
  • 8 plasterków szynki parmeńskiej
  • 3 łyżki mąki
  • 3 łyżki masła
  • 100 ml białego półwytrawnego wina
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 200 g makaronu Tagliatelle
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 70 g parmezanu
  • 100 g cukinii
  • 100 g obranego bakłażana
  • 1 pomidor
  • 1 ząbek czosnku
  • pół małej cebuli
  • pół żółtej papryki
  • sól i pieprz

Udostępnij!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Sprawdź również