menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zaparzamy herbatę według podstawowego przepisu. Mleko rozlewamy do filiżanek do ¾ ich wysokości i uzupełniamy esencją.

ocena:

Bawarka

składniki

  • 300 ml świeżo zagotowanego mleka
  • 100 ml świeżo zaparzonej, mocnej herbaty – esencji

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zaparzamy herbatę według podstawowego przepisu. Mleko rozlewamy do filiżanek do ¾ ich wysokości i uzupełniamy esencją.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję