menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Pieczarki czyścimy, kroimy w plasterki i smażymy na maśle. Oddzielamy białka od żółtek i same białka siekamy. Koperek drobno kroimy. Nalewamy do filiżanek gorący bulion i wrzucamy po trochu pieczarek, koperku i białek.

ocena:

Bulion z pieczarkami

składniki

  • 1 l bulionu czystego
  • 150 g pieczarek
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • 1 łyżka masła
  • koperek
  • sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Pieczarki czyścimy, kroimy w plasterki i smażymy na maśle. Oddzielamy białka od żółtek i same białka siekamy. Koperek drobno kroimy. Nalewamy do filiżanek gorący bulion i wrzucamy po trochu pieczarek, koperku i białek.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję