menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kasztany nacinamy, wkładamy do rondla, zalewamy wodą i gotujemy tak długo, aż zacznie odchodzić z nich skórka. Obieramy, w rondlu rozgrzewamy masło i wrzucamy kasztany. Dusimy pod przykryciem ok. 15 minut

ocena:

Farsz do drobiu z kasztanów

składniki

  • 400 g kasztanów jadalnych
  • 250 ml wywaru (może być z kostki)
  • 200 g masła
  • sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kasztany nacinamy, wkładamy do rondla, zalewamy wodą i gotujemy tak długo, aż zacznie odchodzić z nich skórka. Obieramy, w rondlu rozgrzewamy masło i wrzucamy kasztany. Dusimy pod przykryciem ok. 15 minut

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję