menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Łączymy ze sobą wszystkie składniki i wyrabiamy z nich ciasto. Bierzemy w ręce po kawałku ciasta i formujemy z nich nieduże kulki (o średnicy ok. 4 cm). Wkładamy na 10–12 minut do nagrzanego do 120ºC piekarnika.

ocena:

Kokosanki I

składniki

350 g wiórków kokosowych
200 g cukru pudru
2 jaja
80 g masła

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Łączymy ze sobą wszystkie składniki i wyrabiamy z nich ciasto. Bierzemy w ręce po kawałku ciasta i formujemy z nich nieduże kulki (o średnicy ok. 4 cm). Wkładamy na 10–12 minut do nagrzanego do 120ºC piekarnika.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję