menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki połącz ze sobą i wymieszaj. Aby lukier wyszedł gładki i lśniący należy mieszać go mikserem ok. 10 minut na niskich obrotach. Najlepiej użyć do tego mieszadeł do gęstego ciasta, nie tych klasycznych ubijaków do piany.  

ocena:

Lukier królewski

składniki

  • 1 białko
  • 200 g cukru pudru
  • 5 kropli soku z cytryny
  • ew 2 krople dowolnego barwnika spożywczego

 

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki połącz ze sobą i wymieszaj. Aby lukier wyszedł gładki i lśniący należy mieszać go mikserem ok. 10 minut na niskich obrotach. Najlepiej użyć do tego mieszadeł do gęstego ciasta, nie tych klasycznych ubijaków do piany.  

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję