menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Na rozgrzanym oleju podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę, aż zmięknie. Dodaj drobno pokrojone pieczarki, użyłem brunatnych.  Podsmaż do momentu kiedy z grzybów odparuje cała woda. Następnie wbij jajka, dopraw solą i pieprzem i smaż aż jajka się zetną. Smacznego!

ocena:

Makaron z jajkiem i pieczarkami

składniki

  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 1 cebula
  • 100g pieczarek
  • 200g ugotowanego makaronu nitki
  • 3 jajka
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Na rozgrzanym oleju podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę, aż zmięknie. Dodaj drobno pokrojone pieczarki, użyłem brunatnych.  Podsmaż do momentu kiedy z grzybów odparuje cała woda. Następnie wbij jajka, dopraw solą i pieprzem i smaż aż jajka się zetną. Smacznego!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję