menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zawijamy plaster mięsa w naleśnik, układamy na blasze, posypujemy tartym żółtym serem, ew. posypujemy ulubionymi przyprawami. Wkładamy na 5-8 minut do nagrzanego piekarnika.

ocena:

Naleśniki z rybą lub szynką

składniki

  • 6-8 naleśników (przygotuj je według któregoś z podanych przepisów)
  • 100-150 g szynki w plastrach lub ryby, np.: łososia, możemy też użyć pieczonego mięsa w plastrach
  • ok. 100 g tartego żółtego sera

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zawijamy plaster mięsa w naleśnik, układamy na blasze, posypujemy tartym żółtym serem, ew. posypujemy ulubionymi przyprawami. Wkładamy na 5-8 minut do nagrzanego piekarnika.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję