menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki wrzucamy do malaksera. Doprawiamy do smaku przyprawami. Schładzamy w lodówce. Przed podaniem posypujemy szczypiorkiem.

ocena:

Pasta tatarowa

składniki

250 g chudej wołowiny
kilka filetów anchois
1 ogórek konserwowy
1 cebula
1 żółtko
2 łyżki oliwy
kawałek strąka papryki
po łyżce koperku i pietruszki
ostra papryka, sól, pieprz
1 łyżka szczypiorku do posypania

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki wrzucamy do malaksera. Doprawiamy do smaku przyprawami. Schładzamy w lodówce. Przed podaniem posypujemy szczypiorkiem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję