menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Śledzie i obrane jaja drobno siekamy, cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą, octem, oliwą, cukrem i jeszcze raz mieszamy. Podajemy z razowym pieczywem.

ocena:

Tatar śledziowy

składniki

-500 g płatów śledziowych
-250 g cebuli
-3 jajka ugotowane na twardo
-4 łyżki oliwy lub oleju
-ocet
-cukier, sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Śledzie i obrane jaja drobno siekamy, cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą, octem, oliwą, cukrem i jeszcze raz mieszamy. Podajemy z razowym pieczywem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję